Samarbejde med studerende

Vi vil gerne bane vejen for lokale erhvervssamarbejder med talentfulde studerende.

Så vil jeres virksomhed gerne vil samarbejde med en eller flere studerende, men er i tvivl om hvordan, så kontakt Silkeborg Jagter Talenter. 

Vi kan matche jer med studerende, som ønsker et praktikophold, skrive en opgave eller et speciale, er på jagt efter et relevant studiejob eller måske netop har afsluttet studiet og er på jagt efter det første job.

Men endnu vigtigere; vi kan hjælpe jer med at finde de talenter, som netop passer ind i jeres opgaveportefølje.  

Silkeborg Jagter Talenter har et stort netværk og et godt samarbejder med en række uddannelsesinstitutioner, som sikrer, at en bred vifte af brancher kan dækkes ind.

  • Samarbejdet med AAU sikrer en indgang til både humanister og ingeniørstuderende 
  • Mens dialogen med VIA åbner op for samarbejder med erhvervsrettede, kreative og merkantile professionsbachelorer
  • Cand+ er en indgang til de videregående, merkantile uddannelser 

Læs mere om vores forskellige samarbejder nedenfor.

Stay Relevant

 

Vi har etableret et spændende samarbejde med det humanistiske fakultet på Aarhus Universitet med afsæt i Stay Relevant, som er en case competition.

Her sætter studerende deres fagligheder i spil for at finde løsninger på problemstillinger, som design- og erhvervsvirksomheder oplever i hverdagen.

Strategisk samarbejde med Aarhus Universitet

I starten af 2018 indgik Silkeborg Kommune et mere langsigtet og strategisk samarbejde med Aarhus Universitet.  

Målet med det partnerskab er at styrke samarbejdet med det omkringliggende samfund om at løse komplekse udfordringer.

Silkeborg Kommune får koblet forskning og praksis tættere sammen, så praksis konstant er baseret på nyeste viden. Du kan læse mere om projektet her.

Kan du se muligheder for, at din virksomhed kan indgå som partner på et konkret projekt, så er du meget velkommen til at kontakte projektleder Tessa Salling på mobil: 24 91 65 02.

Fokus på erhvervsuddannelserne 

VIA Erhvervs uddannelser, som består af både ingeniør-, business-, design-, bygge- og film-/animationsfag, er udviklet i tæt samarbejde med det erhvervsliv, som skal aftage de studerende som færdiguddannede.

VIA uddanner de studerende til job i en global verden, hvor omstillingsparathed og evnen til at samarbejde på tværs af fagligheder og kompetencer er afgørende. Innovation og tværfaglige projekter er derfor en fast del af studiet, ligesom en stigende del af uddannelserne udbydes på engelsk.

Uddannelserne i VIA Erhverv er altid interesserede i at indgå samarbejde med erhvervsvirksomheder, der ønsker at ansætte studerende i praktikforløb, studiejob eller indgå i et projektsamarbejde.

Læs mere om mulighederne for jeres virksomhed.

Gør det nemt at finde de helt rette studerende

Virksomheden Cand+ har gjort det nemt at finde de helt rette studerende til at løse en specifik opgave i din virksomhed. 

Via virksomhedens kartotek af dygtige studerende, sørger de for det helt rette match. Læs mere om virksomhedens løsning på www.cand.dk.